deutero_katastima_maison_alexandroupoli

Το  δεύτερο κατάστημα MAISON στην Αλεξανδρούπολη στο κέντρο της πόλεως  είναι γεγονός!

Την Δευτέρα 15 Νοεμβρίου το νέο κατάστημα MAISON στην Λεωφόρο Κωνσταντίνου Παλαιολόγου 37, στην Αλεξανδρούπολη σας φέρνει την συλλογή MAISON που ήδη έχετε αγαπήσει πιο κοντά σας.

Το MAISON, με 33 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα και Κύπρο είναι ένα πρωτοποριακό brand γεμάτο exclusive ιδέες και προϊόντα που συνδυάζονται μεταξύ τους με μία εντελώς conceptual οπτική, δημιουργώντας ένα ξεχωριστό, μοντέρνο και πλήρως ενημερωμένο τρόπο στην σύγχρονη διακόσμηση των εσωτερικών μας και όχι μόνο χώρων.

Το MAISON αποτελεί την πιο ολοκληρωμένη πρόταση στην αγορά, καθώς στο κατάστημά μας θα βρείτε έπιπλα μοναδικής αισθητικής, έξυπνες συλλογές που ακολουθούν τις νέες αλλά και κλασσικές τάσεις και διακοσμητικά είδη, επιλεγμένα με προσοχή στην λεπτομέρεια, στην εξαιρετική ποιότητα κατασκευής και στο υψηλό value for money.

Στο MAISON θα ανακαλύψετε την εικόνα που ονειρευτήκατε για το χώρο σας ούτως ώστε να γίνει πραγματικότητα. Έπιπλα και αντικείμενα σε ένα διακοσμητικό ταξίδι προτάσεων και εμπνευσμένων συνθέσεων για να κάνετε αυτό που πραγματικά σας εκφράζει. Γιατί ο κόσμος του MAISON είναι ο δικός σας κόσμος!

Σας προσκαλούμε να ανακαλύψετε τις νέες διακοσμητικές τάσεις, τα υπέροχα και άκρως μοντέρνα έπιπλα και τις πρωτοποριακές ιδέες και προτάσεις για την χριστουγεννιάτικη διακόσμηση και να επιλέξετε μέσα από την πολυτελή συλλογή μας αντικείμενα που θα μεταμορφώσουν τους προσωπικούς σας χώρους!

Γιατί MAISON σημαίνει σπίτι…

Κατάστημα Maison στην Λεωφόρο Κωνσταντίνου Παλαιολόγου 37, 68131,Αλεξανδρούπολη.

Τηλέφωνο Επικοινωνίας : 2551 020328

www.maison.gr .

Διαβάστε επίσης :

ΑΝΟΙΞΗ 2024: Ανανεώστε το Σπίτι σας με 7 Μοναδικά Στιλ Διακόσμησης.

Η άνοιξη έφτασε. Συμβουλές και ιδέες για μια μοναδική ανοιξιάτικη διακόσμηση.

Μοναδική επίπλωση και διακόσμηση τουριστικού καταλύματος.

Jungle style!!! Ένα διαφορετικό στυλ διακόσμησης που θα λατρέψετε.

5 Συμβουλές διακόσμησης της κουζίνας σας που θα δημιουργήσουν ένα μοναδικό αποτέλεσμα