ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ

ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ
Όσο μεγάλος ή μικρός είναι ένας χώρος, τα φωτιστικά παίζουν σημαντικό ρόλο για την αίσθηση που επικρατεί σε αυτόν, αλλά και για την λειτουργικότητα του κάθε δωματίου. Οι σωστά φωτισμένοι χώροι προκαλούν τόσο στους ενοίκους όσο και στους επισκέπτες αισθήματα ηρεμίας, χαλάρωσης και διευκολύνουν όλο το φάσμα των αναγκών που μπορεί να προκύψουν σε αυτούς. Στη συλλογή φωτιστικών του  Μaison θα ανακαλύψετε φωτιστικά ατμοσφαιρικά, ξεκούραστα, διακριτικά, επιβλητικά, ό,τι ακριβώς χρειάζεστε για να διακοσμήσετε και να φωτίσετε όλα τα σημεία του σπιτιού.

Επιδαπέδια και επιτραπέζια φωτιστικά για το σαλόνι, το γραφείο η την κρεβατοκάμαρα σας που θα αναδείξουν μεγάλους ή μικρούς χώρους, δημιουργώντας μια ιδιαίτερη γωνιά χαλάρωσης.

Η πρωτότυπη σειρά με φωτιστικά οροφής αναβαθμίζει  την αισθητική στο συγκεκριμένο είδος φωτισμού που πλέον αποκτά χρώμα, μπλέκει υλικά όπως το τσιμέντο με το μέταλλο και προσφέρει σχέδια και σχήματα που θα ομορφύνουν κάθε δωμάτιο.

Μαγνητίστε τα βλέμματα με μοναδικής ποιότητας φωτιστικά, σε ανταγωνιστικές τιμές. 

Στοιχεία 1-21 από 77

Σελίδα
Ορίστε Αύξουσα Κατεύθυνση
ανά σελίδα
  1. CUBA ΦΩΤΙΣΤΙΚΟ ΟΡΟΦΗΣ SEAGRASS Δ50xΥ30cm
    102,00 €
    από 17€ το μήνα (έως 6 άτοκες δόσεις)

Στοιχεία 1-21 από 77

Σελίδα
Ορίστε Αύξουσα Κατεύθυνση
ανά σελίδα
ΕΣΠΑ 2020
ΕΣΠΑ

Liberta Μ.Ε.Π.Ε. - Τ: 2610 201 800 - Ε: eshop@maison.gr

Copyright © 2020 Maison.gr. All rights reserved.

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας. Για να συμμορφωθείτε με τη νέα οδηγία για την ιδιωτική ζωή, πρέπει να ζητήσουμε τη συναίνεσή σας για να ορίσετε τα cookies. Μάθετε περισσότερα.