ΕΣΠΑ 2020

ΕΠΙΠΛΑ

Ανανεώστε το χώρο σας με έπιπλα σπιτιού που θα αλλάξουν τη διάθεσή σας και θα προσθέσουν άνεση και στιλ. Κάθε δωμάτιο έχει να πει μια ιστορία, δημιουργεί μια ατμόσφαιρα με στοιχεία που αντιπροσωπεύουν τον χαρακτήρα σας. Ένα νέο key piece, ένα νέο σημείο εστίασης της προσοχής σας στο χώρο, μπορεί να αλλάξει εντελώς την ενέργεια του δωματίου και να σας ταξιδέψει ικανοποιώντας τις αισθητικές σας ανάγκες.

Γυρνώντας σπίτι μετά από μια δύσκολη μέρα, θέλετε να χαλαρώσετε στην άνεση και την ζεστασιά του καναπέ ή της πολυθρόνας σας. Δώστε νέο ύφος στο σαλόνι ή το καθιστικό σας με μικρές ή μεγάλες αλλαγές, είτε για να αξιοποιήσετε καλύτερα τον χώρο σας, είτε για να αναβαθμίσετε το στιλ του.

Η οικογένεια και οι φίλοι συγκεντρώνονται γύρω από την τραπεζαρία για να απολαύσουν ένα νόστιμο γεύμα και να μοιραστούν τα νέα τους. Τέτοιες στιγμές γίνονται ακόμα καλύτερες όταν συμβαίνουν σε καλοφτιαγμένα, εκλεπτυσμένα έπιπλα τραπεζαρίας που μπορούν να υποδεχτούν από λίγα έως αρκετά άτομα.

Ο απόλυτα προσωπικός χώρος χαλάρωσης και ηρεμίας είναι το υπνοδωμάτιο. Ο ξεκούραστος ύπνος είναι απαραίτητος για να διατηρείται το σώμα και το πνεύμα σε καλή κατάσταση. Οι επιλογές λοιπόν πρέπει να είναι προσεγμένες, με μοναδικό γνώμονα την άνεση και την λειτουργικότητα.

Η σειρά στρωμάτων Bonjour θα σας δώσει την κατάλληλη λύση για ένα ξεκούραστο ύπνο γιατί… η καλή μέρα από τον ύπνο φαίνεται!

Αν πάλι δουλεύετε από το σπίτι ή έχετε ένα δωμάτιο αφιερωμένο στην εργασία σας, τότε τα έπιπλα γραφείου που θα επιλέξετε θα πρέπει καλύπτουν τις ανάγκες σας. Με εργονομικό σχεδιασμό, μοντέρνα και έξυπνη διάταξη έτσι ώστε να παραμείνετε παραγωγικοί και ικανοποιημένοι από το περιβάλλον εργασίας σας.

Τα αξεσουάρ θα σας χαρίσουν την αλλαγή που χρειάζεστε και είναι ιδανικά αν δεν είστε έτοιμοι για μεγάλες αλλαγές. Εξάλλου οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά και σε κάθε χώρο πάντα οφείλει να υπάρχει ένα διακοσμητικό στοιχείο που κερδίζει τις εντυπώσεις. Επιλέξτε τα αντικείμενα που θα επαναπροσδιορίσουν το χαρακτήρα του σπιτιού και θα βελτιώσουν την αισθητική του.

Η νέα επίπλωση και ευρύτερα η ανανέωση του εσωτερικού του σπιτιού είναι ο καλύτερος τρόπος να βάλετε την προσωπικότητά σας σε κάθε γωνιά του, αλλά και να το νιώθετε διαρκώς σαν καινούριο. Το όραμά μας είναι να προσφέρουμε έπιπλα υψηλής ποιότητας και αισθητικής, σε ανταγωνιστικές τιμές, που ταιριάζουν στο χώρο σας και βελτιώνουν τη διάθεσή σας.

Γιατί Maison σημαίνει σπίτι…

Πηγαίνετε πάνω

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας. Για να συμμορφωθείτε με τη νέα οδηγία για την ιδιωτική ζωή, πρέπει να ζητήσουμε τη συναίνεσή σας για να ορίσετε τα cookies. Μάθετε περισσότερα .