ΕΣΠΑ 2020

Κύριο μέλημα της εταιρείας μας είναι η άριστη προσφορά υπηρεσιών στον πελάτη μας. Για το λόγο αυτό συνεχίζει να επενδύει και εξελίσσετε καθημερινά στο τομέα των Logistics.

Η εταιρεία μας έχει επενδύσει σε ένα υπερσύγχρονο κέντρο Logistics 10.000 τ.μ. στην Αττική, όπου αποτελεί στρατηγικό σημείο, με τη δυνατότητα διαχείρισης και διακίνησης χιλιάδων κωδικών ημερησίως, σε πελάτες μας σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό. Η εταιρεία παράγει το έργο της με αξιοπιστία και χωρίς κανένα πρόβλημα ή καθυστέρηση, με την επιτυχή διανομή των προϊόντων από ένα απλό κιβώτιο μέχρι ένα πλήρες container.

Η εταιρεία μας είναι πλήρως μηχανογραφημένη χρησιμοποιώντας αυτοματοποιημένες διαδικασίες και σύστημα διαχείρισης των αποθηκευτικών χώρων της.

Logistics warehouse image #1 Logistics warehouse image #2 Logistics warehouse image #3 Logistics warehouse image #4 Logistics warehouse image #5 Logistics warehouse image #6
Πηγαίνετε πάνω

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας. Για να συμμορφωθείτε με τη νέα οδηγία για την ιδιωτική ζωή, πρέπει να ζητήσουμε τη συναίνεσή σας για να ορίσετε τα cookies. Μάθετε περισσότερα .