ΕΣΠΑ 2020

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

Η προσωπικότητα ενός σπιτιού διαμορφώνεται από τις επιλογές των ανθρώπων που μένουν σε αυτό. Η διαρρύθμιση στους χώρους, η επίπλωση και τα χρώματα στους τοίχους είναι από τους βασικά χαρακτηριστικά που συνθέτουν ένα σπίτι. Τη διαφορά όμως κάνει η διακόσμηση, όλα εκείνα τα στοιχεία που δίνουν στυλ σε κάθε γωνιά του σπιτιού.

Επιλέξτε ανάμεσα σε δεκάδες διακοσμητικά για τους τοίχους, τα τραπεζάκια σαλονιού , τους μπουφέδες, τις βιτρίνες και ό,τι άλλο διαθέτει το σπίτι σας. Κάντε το χώρο πιο φιλόξενο και δημιουργήστε νέες γωνιές για να χαλαρώνετε και να αποφορτίζεστε μετά από μια δύσκολη μέρα. Επιπλέον, αποτελούν εξαιρετική πρόταση δώρου για τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Αναβαθμίστε τα καθημερινά γεύματα με την οικογένεια και τους φίλους σας σε ξεχωριστές εμπειρίες με είδη κουζίνας της συλλογής μας και κατακτήστε αυτό που λέγεται art de la table.. Σίγουρα τα δείπνα σας θα αποκτήσουν άλλο στιλ!

Η ατμόσφαιρα σε ένα σπίτι γίνεται πιο οικεία με τον κατάλληλο φωτισμό, που πρέπει να είναι ζεστός και φυσικός. Ανακαλύψτε τα φωτιστικά της συλλογής μας ιδανικά για κάθε δωμάτιο που θα αναβαθμίσουν την αισθητική του. Γήινα και έντονα χρώματα μπλέκονται αρμονικά με πρωτότυπα υλικά που ταιριάζουν σε όλους τους χώρους ανεξάρτητα πόσο μικροί ή μεγάλοι είναι. Εξερευνήστε την μεγάλη ποικιλία φωτιστικών της συλλογής Maison και είναι παραπάνω από σίγουρο ότι θα βρείτε το κατάλληλο για τον δικό σας χώρο.

Ιδιαίτερη σημασία δίνουμε στα textiles, όλα τα υφασμάτινα είδη που αγκαλιάζουν τα έπιπλα και το πάτωμα, κάνοντας το χώρο να δείχνει πιο φιλόξενος. Μαλακά υφάσματα, εντυπωσιακά χρώματα, εκλεπτυσμένα σχέδια, θα ανανεώσουν το σπίτι και θα σας δώσει την ολοκληρωμένη αίσθηση της αλλαγής που ζητάτε.

Στη συλλογή μας θα βρείτε όλα τα είδη διακόσμησης ,ιδανικά για να ανανεώσετε το χώρο σας και να αλλάξετε εντελώς όχι μόνο το ύφος του, αλλά και την ενέργεια που αποπνέει. Δημιουργήστε μια αρωματισμένη ατμόσφαιρα ζεν με αρωματικά χώρου IPURO.

Αν δεν νιώθετε έτοιμοι για μεγάλες αλλαγές στο σπίτι σας ή θέλετε να πειραματιστείτε με νέες τάσεις, η διακόσμηση είναι αυτή που θα σας δώσει την αίσθηση ανανέωσης που χρειάζεστε. Πειραματιστείτε με τον χώρο σας κάνοντας μικρές προσθήκες και προσαρμογές στη διακόσμησή του, σε προσιτές τιμές και μοντέρνα σχέδια.

Πηγαίνετε πάνω

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας. Για να συμμορφωθείτε με τη νέα οδηγία για την ιδιωτική ζωή, πρέπει να ζητήσουμε τη συναίνεσή σας για να ορίσετε τα cookies. Μάθετε περισσότερα .