villa_kerkira_epiplosi_maison

Μοναδική επίπλωση και διακόσμηση τουριστικού καταλύματος.

Η εικόνα ενός τουριστικού καταλύματος (όπως ξενοδοχειακού δωματίου, ενοικιαζόμενων δωματίων ή bnb καταλυμάτων) αποτελεί το Α και το Ω για την επιλογή ενός δωματίου για τις διακοπές, η άνετη διαμονή και οι ξέγνοιαστές ημέρες που θα περάσει ο επισκέπτης σας σε αυτό τον χώρο θα αποτελέσουν την παρακαταθήκη για να το ξανά επισκεφτεί.

Για να καταφέρετε να συνδυάσετε και τα 2 η λύση είναι μια, μια επίσκεψη σε ένα από τα καταστήματα MAISON σε όλη την Ελλάδα & Κύπρο θα μπορέσει να σας βοηθήσει να αναβαθμίσετε τον χώρο σας κάνοντας τον μοναδικό, μοντέρνο και κυρίως άνετο για όλους τους επισκέπτες σας.

Μοναδικές σειρές επίπλων κατασκευασμένες ειδικά για τουριστικά καταλύματα που συνδυάζουν τέλεια την αντοχή και την ποιότητα ακολουθούμενες από τις τελευταίες τάσεις της μόδας στον τομέα μαζί με μοναδικά διακοσμητικά θα δημιουργήσουν ένα φανταστικό αποτέλεσμα που θα πετύχει τη δημιουργία γλυκών αναμνήσεων στους επισκέπτες σας.

Έχοντας αναλάβει μοναδικά project σε όλη την Ελλάδα στο Maison είμαστε σίγουροι ότι θα μπορέσουμε να ανταποκριθούμε σε κάθε ανάγκη που θα έχετε για τα καταλύματα σας.

Μέσω του εξιδεικευμένου προσωπικού και της παρουσίασης των αναγκών που έχει ο χώρος σας θα μπορέσετε να λάβετε στοχευμένες προτάσεις που ως αποτέλεσμα τους θα έχει την δημιουργία χώρων μοναδικών σε αισθητική και design.

Η δημιουργία κάθε χώρου χρειάζεται την απαραίτητη προσοχή στην λεπτομέρεια έτσι ώστε το τελικό αποτέλεσμα να είναι μοναδικό όπως μπορείτε να δείτε στις ακόλουθες φωτογραφίες από την επίπλωση διακόσμηση μιας εντυπωσιακής βίλας που ανέλαβε το κατάστημα Maison στην Κέρκυρα.

Όλα τα δωμάτια αναδύουν μια αίγλη και παράλληλα δεν παραλείπουν να είναι λειτουργικά.

1.Από το καθιστικό που είναι άνετο και αντανακλά μια αισθητική μοναδική

kathistiko_se_villa
saloni_kanapedes_se_villa

στο οποίο θα μπορέσουν να περάσουν μοναδικές στιγμές χαλάρωσης οι οικογένειες που θα το επισκεφτούν, υλικά και συνδυασμοί χρωμάτων που ταιριάζουν ιδανικά δημιουργούν ένα μοναδικό αποτέλεσμα.

polithrones_se_villa
stigmes_xalarosis_se_poihtrones_se_villa

2. Η διάρκεια του πρωινού και του δείπνου θα αποτελέσει μια ευκαιρία για να ξεκινήσουν ή να ολοκληρώσουν την ημέρα τους ιδανικά σε μια μεγάλη τραπεζαρία εξοπλισμένοι με ότι χρειάζεται για την δημιουργία απολαυστικών γευμάτων

trapezaria_se_villa
proino_deipno_se_villa

3. Ο πιο σημαντικός χώρος την περίοδο των διακοπών είναι ο χώρος των υπνοδωματίων στον οποίο τα κρεβάτια σε συνδυασμό με στρώματα κατασκευασμένα από ένα συνδυασμό υλικών που αγκαλιάζουν μοναδικά κάθε σωματότυπο θα δημιουργήσουν στιγμές άνεσης και ξεκούρασης έπειτα από τις εξορμήσεις της ημέρας.

monterno_domatio_se_villa
leptomeries_ipnodomatiou_se_villa
mono_krevati_se_villa
grafeio_se_villa

4.Εξίσου σημαντικός θα αποτελέσει και ο χρόνος του πρωινού καφέ σε ένα μπαλκόνι με απεριόριστη θέα που θα σας κάνει να πάρετε τις απαραίτητες δυνάμεις για το ξεκίνημα της ημέρας σας

mpalkoni_se_villa

Επισκεφτείτε ένα από τα καταστήματα Maison έτσι ώστε να συζητήσουμε και να σας παρουσιάσουμε τις ιδέες μας έτσι ώστε να κάνετε τους επισκέπτες σας να αισθανθούν σαν το σπίτι τους.

Γιατί Maison… σημαίνει σπίτι!

www.maison.gr

Διαβάστε επίσης :

ΑΝΟΙΞΗ 2024: Ανανεώστε το Σπίτι σας με 7 Μοναδικά Στιλ Διακόσμησης.

Η άνοιξη έφτασε. Συμβουλές και ιδέες για μια μοναδική ανοιξιάτικη διακόσμηση.

Jungle style!!! Ένα διαφορετικό στυλ διακόσμησης που θα λατρέψετε.

5 Συμβουλές διακόσμησης της κουζίνας σας που θα δημιουργήσουν ένα μοναδικό αποτέλεσμα