Jungle_style

 

Jungle style!!! Ένα διαφορετικό στυλ διακόσμησης που θα λατρέψετε.

 

 

Ψάχνεις ιδέες για την διακόσμηση του σπιτιού σου η απάντηση είναι Jungle style.

 

 

Floral διακοσμητικά και prints με μεγάλα πολύχρωμα φύλλα πρωταγωνιστούν στο περιβάλλον που θυμίζουν την ατμόσφαιρα μακρινών χωρών. Το στυλ ενός σπιτιού αντικατοπτρίζει ποιος ζει σε αυτό: η επιλογή ενός επίπλου ή το χρώμα των τοίχων αντικατοπτρίζει την προσωπικότητα εκείνων που αγαπούν να κάνουν τους οικιακούς χώρους ένα μέρος όπου νιώθουν καλά, περνώντας στιγμές χαλάρωσης. Αυτό συμβαίνει και με την επίπλωση του σαλονιού, κατεξοχήν το δωμάτιο που πρέπει να είναι αφιερωμένο σε απεριτίφ με φίλους ή σε κυριακάτικους μεσημεριανούς υπνάκους. Το στυλ της ζούγκλας γίνεται μόδα, με τα φωτεινά και έντονα χρώματα που δίνουν ζωή σε ένα ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον. Χρησιμοποιείται κυρίως για έπιπλα σαλονιού, το στυλ Jungle μπορεί επίσης να είναι πολύ ικανοποιητικό στη διακόσμηση τραπεζαριών, λουτρών, ακόμη και υπνοδωματίων. Φύση, ακατέργαστα σχήματα, σκιές, φώτα, έντονα χρώματα, χαλάρωση, όλα αυτά ορίζουν αυτό το απλό αλλά προσεγμένο στυλ.

 

Το στυλ της ζούγκλας στο σαλόνι.

 

Για να γίνει αυτό το μέρος πραγματικά απολαυστικό δεν αρκεί μόνο η προσοχή στην επιλογή των επίπλων που συνδυάζουν το σχεδιασμό και τη λειτουργικότητα. Αυτό που χρειαζόμαστε, στην πραγματικότητα, είναι ένα μάτι για τις τάσεις. Από αυτή την άποψη, τα στυλ που ιντριγκάρουν οι περισσότεροι σχεδιαστές και λάτρεις της διακόσμησης του σπιτιού είναι τα τροπικά στυλ και τα στυλ της ζούγκλας, που γεννήθηκαν και τα δύο ως μια απόκλιση του στυλ των εξωτικών επιρροών. Εκτυπώσεις, συμπληρώματα και αξεσουάρ που, για τα χρώματα και τα σχήματά τους, παραπέμπουν σε ταξίδια σε μακρινές χώρες και τις ατμόσφαιρες των τροπικών χωρών. Το τροπικό στυλ, από την άλλη, παραπέμπει σε ατμόσφαιρες της Καραϊβικής και βρίσκει το κυρίαρχο χαρακτηριστικό του στα αξεσουάρ σε σχήμα ροζ φλαμίνγκο.

Jungle_style

 

Το στυλ της ζούγκλας στην τραπεζαρία.

 

Η επιλογή του στυλ Jungle για την τραπεζαρία σημαίνει να δώσεις ζωή σε έναν πρωτότυπο χώρο και να κάνεις το περιβάλλον του σπιτιού χαρούμενο και πνευματώδες. Το χρώμα που κυριαρχεί εδώ είναι το πράσινο, σε όλες τις αποχρώσεις του, από το πιο σκούρο και το πιο έντονο μέχρι το πράσινο του λάιμ. Οι αγορές που θα γίνουν άμεσα είναι πίνακες με τεράστια πράσινα φύλλα ή βάζα με πιο ιδιαίτερα σχήματα με μεγάλα φυτά.

O μπουφές Vienna με πόρτες σε στυλ vintage προσδίδει με τις πόρτες του από ψαθά μια ακόμα πιο ιδιαίτερη νότα και μας φέρνει πιο κοντά στη φύση.

Οι καρέκλες Tokyo μεταμορφώνουν ένα μοντέρνο τραπέζι σε έργο τέχνης.

Vienna μπουφές

 

 

Το στυλ της ζούγκλας στο υπνοδωμάτιο.

 

Ακατέργαστο ξύλο, άφθονα φυτά, πολύχρωμα σεντόνια με μεγάλα φύλλα και μεγάλα χαλιά που δημιουργούν μια σχεδόν μαγική ατμόσφαιρα. Το υπνοδωμάτιο, επιπλωμένο σε στιλ ζούγκλας, πρέπει να είναι «μαγικό». Προτείνουμε να επιλέξετε υπερμεγέθη χαλιά που καλύπτουν σχεδόν όλο το δωμάτιο, ώστε να περπατάτε ξυπόλητοι, όπως στη ζούγκλα, χωρίς να νιώθετε το κρύο.

Jungle_style_ipnodomatio

 

Το στυλ ζούγκλας αποτελεί ένα ιδιαίτερο στυλ διακόσμησης που σε οποιονδήποτε χώρο του σπιτιού σας επιλέξετε να το εφαρμόσετε είναι σίγουρο ότι θα σας ανταμείψει δημιουργώντας ένα μοναδικό αποτέλεσμα. 

Γιατί Maison σημαίνει σπίτι!

https://maison.gr/

Διαβάστε επίσης :

ΑΝΟΙΞΗ 2024: Ανανεώστε το Σπίτι σας με 7 Μοναδικά Στιλ Διακόσμησης.

Η άνοιξη έφτασε. Συμβουλές και ιδέες για μια μοναδική ανοιξιάτικη διακόσμηση.

Μοναδική επίπλωση και διακόσμηση τουριστικού καταλύματος.

5 Συμβουλές διακόσμησης της κουζίνας σας που θα δημιουργήσουν ένα μοναδικό αποτέλεσμα