Το χρώμα του 2020 στην διακόσμηση!

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος η ανακοίνωση του χρώματος της χρονιάς από την Pantone, αναμενόταν με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.Φέτος η επιλογή της κινήθηκε σε πιο κλασικό χρώμα με το “Classic Blue” να ανακηρύσσεται χρώμα της χρονιάς, μια διαχρονική απόχρωση που όπως περιγράφειη ίδια εταιρεία είναι ένα “ξεκούραστο” χρώμα που φέρνει στο μυαλό μας το χρώμα του ουρανού κατά το σούρουπο.Έτσι το μπλε έγινε το νέο μεγάλο trend στην διακόσμηση και το design.

To Maison ετοίμασε έναν πλήρη οδηγό που θα σας βοηθήσει να ακολουθήσετε την τάση του 2020 στην διακόσμηση και επίπλωση σε κάθε χώρο του σπιτιού σας,με προϊόντα μπλε αποχρώσεων ή χρωμάτων που ταιριάζουν αρμονικά με το μπλε και δίνουν στο σπίτι σας την ηρεμία και την γαλήνη που αποπνέει το μπλε.

Στο καθιστικό σας τοποθετήστε την περιστρεφόμενη πολυθρόνα MOBY, ελέγξτε τη συλλογή με τις πολυθρόνες Maison

Moby Πολυθρόνα Moby πολυθρόνα back

που θα λατρέψετε για την ευχρηστία της και την άνεση της.

Προσθέστε μικρές πινελιές αλλάζοντας τα καλύμματα των διακοσμητικών μαξιλαριών με ένα κάλυμμα μαξιλαριού VELURE , ένα χαλί BOHEMIAN ή ένα σκαμπώ TOFFEL.

Velure κάλυμμα μαξιλαριούBohemian χαλίToffel σκαμπώ

Στο υπνοδωμάτιο η επιλογή του κρεβατιού ITALY θα σας εντυπωσιάσει με μια μοντέρνα και minimal γραμμή που ξεκουράζει το βλέμμα και φέρνει ποιότητα και στυλ στην καθημερινότητα σας.

Italy κρεβάτι

Ένα από τα βάζα LEAN σε συνδυασμό μαύρου με μπλε θα ταιριάξει σε οποιαδήποτε χώρο σας.

Lean βάζοLean βάζο

Αν έχετε στον χώρο σας μπλε χρώμα με λίγες πινελιές από χρώματα που συνδυάζονται με αυτό, θα δείτε τον χώρο σας να μεταμορφώνεται.

Πίνακες με χρυσή κορνίζα και κόκκινο θέμα όπως ο πίνακάς ARTISTIC ή κίτρινο όπως ο HELIOS θα ταιριάξουν τέλεια στο μπλε τοίχο σας.

Πίνακες

Γίνετε πιο δημιουργικοί και χρησιμοποιήστε συνδυασμούς που θα σας ενθουσιάσουν.

Μπλε-Χρυσό

O συνδυασμός του χρυσού με το μπλε είναι ένας “βασιλικός” συνδυασμός, που ταιριάζει σε κάθε “παλάτι” …και σίγουρα και στο δικό σας!!! Επιλέξτε ένα προϊόν από την Χρυσή συλλογή του Maison!

Gold collection

Μπλε-Γκρι

Το μπλε με το γκρι ανήκουν στα ψυχρά χρώματα κάτι που εξασφαλίζει τον φυσικό συνδυασμό τους. Ακόμα και εάν το γκρι περιέχει καφέ τόνους δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα μιας και το μπλε συνδυάζεται άψογα και με το καφέ. Δείτε την Silver Grey συλλογή μας.

Silver grey collection

Μπλε-Κίτρινο

2 από τα βασικά χρώματα της χρωματικής παλέτας που ο συνδυασμός τους θα δώσει ζωντάνια και ενέργεια στον χώρο σας.Την Yellow συλλογή του Maison είμαστε σίγουροι ότι θα την λατρέψετε.

Yellow collection

Μπλε-Terracotta

Μπορείτε να δώσετε ένταση και «ασφαλή» αντίθεση στην επιλογή του μπλε χρώματος τοποθετώντας αντικείμενα σε χρώμα Terracotta που θα «ζεστάνει» τον χώρο σας. Επιλέξτε έπιπλα ή διακοσμητικά από την συλλογή Terracotta του Maison.

Terracotta collection

Επιλογές που θα λατρέψετε, συνδυασμοί υλικών γεμάτοι φαντασία & αφοσίωση στη λεπτομέρεια.

Κάθε προϊόν έχει μια όμορφη ιστορία να αφηγηθεί, γεμάτη χρώματα, υφές και εμμονή στην άνεση και την πρακτικότητα.

Ένα puzzle που συνθέτει αμέτρητα concept και σε προκαλεί να το αποκτήσεις.

Γιατί Maison σημαίνει σπίτι…

Διαβάστε επίσης :

ΑΝΟΙΞΗ 2024: Ανανεώστε το Σπίτι σας με 7 Μοναδικά Στιλ Διακόσμησης.

Η άνοιξη έφτασε. Συμβουλές και ιδέες για μια μοναδική ανοιξιάτικη διακόσμηση.

Μοναδική επίπλωση και διακόσμηση τουριστικού καταλύματος.

Jungle style!!! Ένα διαφορετικό στυλ διακόσμησης που θα λατρέψετε.

5 Συμβουλές διακόσμησης της κουζίνας σας που θα δημιουργήσουν ένα μοναδικό αποτέλεσμα