neo_katastima_maison_amaliada

Το κατάστημα MAISON στην Αμαλιάδα είναι γεγονός!

Την Παρασκευή 5 Νοεμβρίου το νέο κατάστημα  MAISON στην οδό Κολοκοτρώνη & Φιλικής εταιρείας στην Αμαλιάδα ξεκίνησε την πορεία του .

Το MAISON, με 33 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, είναι ένα brand γεμάτο exclusive πρωτοποριακές ιδέες και προϊόντα που συνδυάζονται μεταξύ τους με μία εντελώς conceptual οπτική, δημιουργώντας ένα ξεχωριστό, μοντέρνο και πλήρης ενημερωμένο τρόπο στην σύγχρονη διακόσμηση των εσωτερικών μας και όχι μόνο χώρων.

Το MAISON αποτελεί μια ολοκληρωμένη πρόταση στην αγορά, καθώς στο κατάστημά μας θα βρείτε έπιπλα μοναδικής αισθητικής, συλλογές που ακολουθούν τις νέες αλλά και κλασσικές τάσεις και διακοσμητικά είδη, επιλεγμένα με προσοχή στην λεπτομέρεια, στην εξαιρετική ποιότητα κατασκευής και στο υψηλό value for money.

Στο MAISON θα ανακαλύψετε τον χώρο που πάντα ονειρευόσασταν. Μέσα από μία συλλογή εικόνων και ερεθισμάτων που μαζί με τους συνεργάτες μας σκοπός μας είναι να μεταφράσουμε το όραμά σας, σε μία δίοδο διακόσμησης.  Έπιπλα και αντικείμενα σε ένα διακοσμητικό ταξίδι προτάσεων, εικόνων και εμπνευσμένων
συνθέσεων για να κάνετε αυτό που πραγματικά σας εκφράζει. Γιατί ο κόσμος του MAISON είναι ο δικό σας κόσμος!

 

Σας προσκαλούμε  να ανακαλύψετε τις νέες διακοσμητικές τάσεις, τα υπέροχα και άκρως μοντέρνα έπιπλα και τις πρωτοποριακές ιδέες και προτάσεις για την χριστουγεννιάτικη διακόσμηση και να επιλέξετε μέσα από την πολυτελή  συλλογή μας αντικείμενα που θα μεταμορφώσουν τους προσωπικούς σας χώρους!

Γιατί MAISON σημαίνει σπίτι…

Κατάστημα Maison στην Κολοκοτρώνη & Φιλικής εταιρείας, 27200, Αμαλιάδα.  

Τηλέφωνο Επικοινωνίας :2622 023468

www.maison.gr .

Διαβάστε επίσης :

ΑΝΟΙΞΗ 2024: Ανανεώστε το Σπίτι σας με 7 Μοναδικά Στιλ Διακόσμησης.

Η άνοιξη έφτασε. Συμβουλές και ιδέες για μια μοναδική ανοιξιάτικη διακόσμηση.

Μοναδική επίπλωση και διακόσμηση τουριστικού καταλύματος.

Jungle style!!! Ένα διαφορετικό στυλ διακόσμησης που θα λατρέψετε.

5 Συμβουλές διακόσμησης της κουζίνας σας που θα δημιουργήσουν ένα μοναδικό αποτέλεσμα