neo_katastima_maison_nafplio

Καλώς ορίζουμε το νέο κατάστημα του Ναυπλίου στην οικογένεια του Maison.

Η οικογένεια του Maison συνεχίζει να μεγαλώνει, φέρνοντας τον μοναδικό του χαρακτήρα και στυλ στην πόλη του Ναυπλίου, με το άνοιγμα του νέου του καταστήματος στην οδό Άργους 22.

Αυτό το νέο κατάστημα δημιουργήθηκε με πολλή αγάπη και δημιουργικότητα από την έμπειρη ομάδα του Maison και υπόσχεται να γίνει το σημείο συνάντησης για τις τελευταίες τάσεις στον χώρο του επίπλου και της διακόσμησης.

Σε αυτό το μοναδικό κατάστημα, θα ανακαλύψετε:

    • Σχεδιασμό & Ποιότητα: Προϊόντα μοναδικά στο design και προσεγμένα στην ποιότητα, προσφέροντας υψηλό Value for Money. Ανανεώστε τον χώρο σας με μια μεγάλη γκάμα προιοντων.
    • Φαντασία & Λεπτομέρεια: Συνδυασμοί υλικών που ξεπερνούν τις προσδοκίες, γεμάτοι φαντασία και αφοσίωση στη λεπτομέρεια. Κάθε προϊόν έχει μια όμορφη ιστορία να αφηγηθεί.
    • Μοναδική Εμπειρία: Ένας "μαγικός" κόσμος που ξεδιπλώνεται, περιμένοντας να σας "ξεναγήσει" σε όλο το εύρος του. Ανακαλύψτε τον κόσμο του Maison και δημιουργήστε το σπίτι των ονείρων σας. Μην αφήσετε τον εαυτό σας να χάσει αυτήν την μοναδική ευκαιρία! Ελάτε στο νέο μας κατάστημα στο Ναύπλιο και απολαύστε την ατμόσφαιρα του Maison.

Ανακαλύψτε τον κόσμο του Maison και δημιουργήστε το σπίτι (και όχι μόνο μιας και αποτελεί ιδανική επιλογή και για τον επαγγελματικό σας χώρο) των ονείρων σας :

Γιατί Maison…σημαίνει σπίτι!!!

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 227520 70890

www.maison.gr

Διαβάστε επίσης :

ΑΝΟΙΞΗ 2024: Ανανεώστε το Σπίτι σας με 7 Μοναδικά Στιλ Διακόσμησης.

Η άνοιξη έφτασε. Συμβουλές και ιδέες για μια μοναδική ανοιξιάτικη διακόσμηση.

Μοναδική επίπλωση και διακόσμηση τουριστικού καταλύματος.

Jungle style!!! Ένα διαφορετικό στυλ διακόσμησης που θα λατρέψετε.

5 Συμβουλές διακόσμησης της κουζίνας σας που θα δημιουργήσουν ένα μοναδικό αποτέλεσμα