neo_katastima_maison_spartis

Το καινούργιο κατάστημα MAISON στην Σπάρτη είναι πλέον πραγματικότητα!

Από την Δευτέρα 25 Ιουλίου η παρουσία του MAISON στη Σπάρτη μεγάλωσε με την προσθήκη ενός μοναδικού καταστήματος σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της πόλης στην οδό Κωνσταντίνου Παλαιολόγου 14.

Ένας νέος χώρος δημιουργημένος με πολύ ζεστασιά και αγάπη, ακολουθώντας τις τελευταίες τάσεις της διακόσμησης και της επίπλωσης που ευελπιστεί ότι θα γίνει η 1η σας επιλογή για να ανανεώσετε είτε τον προσωπικό σας είτε τον επαγγελματικό σας χώρο.

Προϊόντα όλα επιλεγμένα από την ομάδα του MAISON με σκοπό την δημιουργία μοναδικών συνδυασμών, έτσι ώστε διαμορφώσετε τους χώρους σας δημιουργώντας ένα μοναδικό αποτέλεσμα που θα είναι εφάμιλλο όσων είχατε “ονειρευτεί” .

Είτε ψάχνετε να αλλάξετε τον χώρο σας είτε απλά ένα δώρο για τα αγαπημένα σας άτομα σίγουρα θα βρείτε πολλά προϊόντα που θα ανταποκριθούν στο στυλ σας. Το μοναδικό design και η προσεγμένη ποιότητα σε συνδυασμό με το υψηλό Value for money θα μπορέσουν να ανταποκριθούν σε κάθε ανάγκη σας.

 

Ένα μοναδικό κατάστημα, που σκοπεύει να γίνει το “σημείο συνάντησης” σε σχέση με την διακόσμηση του χώρου σας, σας περιμένει να σας “ξεναγήσει” στους χώρους του και το εξιδεικευμένο προσωπικό του να σας βοηθήσει να “ονειρευτείτε” τον δικό σας κόσμο,

Γιατί ο κόσμος του MAISON είναι ο δικός σας κόσμος.

Γιατί Maison…σημαίνει σπίτι!!!

Κατάστημα Maison στη Κωνσταντίνου Παλαιολόγου 14 στη Σπάρτη.

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2731 101587

www.maison.gr

Διαβάστε επίσης :

ΑΝΟΙΞΗ 2024: Ανανεώστε το Σπίτι σας με 7 Μοναδικά Στιλ Διακόσμησης.

Η άνοιξη έφτασε. Συμβουλές και ιδέες για μια μοναδική ανοιξιάτικη διακόσμηση.

Μοναδική επίπλωση και διακόσμηση τουριστικού καταλύματος.

Jungle style!!! Ένα διαφορετικό στυλ διακόσμησης που θα λατρέψετε.

5 Συμβουλές διακόσμησης της κουζίνας σας που θα δημιουργήσουν ένα μοναδικό αποτέλεσμα