Neo_katastima_maison_stis_serres

Το νέο κατάστημα MAISON στις Σέρρες είναι γεγονός!!!

Από την Πέμπτη 21 Απριλίου η παρουσία του MAISON στις Σέρρες μεγάλωσε με την προσθήκη ενός μοναδικού καταστήματος σε ένα από τα κεντρικότερα σημεία της πόλης στην οδό Εμμανουήλ Ανδρόνικου 45 & Ρούσβελτ. Ένας χώρος που δημιουργήθηκε με πολύ αγάπη και ευελπιστεί να γίνει το «σημείο συνάντησης» της διακόσμησης στις Σέρρες.

Το MAISON αποτελεί ένα μοναδικής αισθητικής brand με μοντέρνες ιδέες και αποκλειστικά προϊόντα τα οποία συνδυάζονται με έναν μοναδικό conceptual τρόπο δημιουργώντας ένα πολύ ελκυστικό αποτέλεσμα.

Οι προτάσεις του MAISON σε έπιπλα και διακοσμητικά είδη έχουν επιλεχτεί από την ομάδα του MAISON με βάση τις τελευταίες τάσεις της μόδας δίνοντας μεγάλη προσοχή στην ποιότητα και δημιουργώντας υψηλό value for money με την επιλογή τους.

Είδη που ο συνδυασμός των διαφορετικών τους υλικών, υφών και χρωμάτων θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε έναν «μαγικό χώρο» που θα σας εκφράζει και ο οποίος θα είναι παράλληλα άνετος & πρακτικός.

Στο Maison ο σεβασμός των επιθυμιών και των ονείρων σας αποτελεί θεμελιώδη αρχή. Η προσιτή πολυτέλεια στα καλύτερά της, σας δημιουργεί συναισθήματα χαράς συγκρινόμενα με αυτά της ίδιας της εικόνας και αποδεικνύει ότι το ξεχωριστό μπορεί να είναι και αφοπλιστικά προσιτό.

Επισκεφτείτε το κατάστημα μας ώστε να σας βοηθήσουμε να πραγματοποιήσετε την φαντασία δημιουργώντας το τέλειο αποτέλεσμα για κάθε χώρο του σπιτιού σας βλέποντας μέσα από το «παράθυρο» του στυλ.

 

Σας περιμένουμε στο MAISON γιατί ο κόσμος του MAISON είναι ο δικός σας κόσμος.

Γιατί Maison…σημαίνει σπίτι!!!

Κατάστημα Maison στην οδό Εμμανουήλ Ανδρόνικου 45 & Ρούσβελτ στις Σέρρες.

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 23210 99644

www.maison.gr

Διαβάστε επίσης :

ΑΝΟΙΞΗ 2024: Ανανεώστε το Σπίτι σας με 7 Μοναδικά Στιλ Διακόσμησης.

Η άνοιξη έφτασε. Συμβουλές και ιδέες για μια μοναδική ανοιξιάτικη διακόσμηση.

Μοναδική επίπλωση και διακόσμηση τουριστικού καταλύματος.

Jungle style!!! Ένα διαφορετικό στυλ διακόσμησης που θα λατρέψετε.

5 Συμβουλές διακόσμησης της κουζίνας σας που θα δημιουργήσουν ένα μοναδικό αποτέλεσμα