neo_katastima_maison_amarinthos

Το καινούργιο κατάστημα MAISON στην Αμάρυνθο είναι γεγονός!

Η οικογένεια του Maison μεγαλώνει με την προσθήκη του καινούργιου καταστήματος στην οδό Κωνσταντίνου Καραμανλή 80 στην Αμάρυνθο Ευβοίας. Ένα κατάστημα που δημιουργήθηκε με πολύ αγάπη και δημιουργικότητα από την ομάδα του Maison ήρθε για να γίνει το σημείο συνάντησης των τελευταίων τάσεων στον χώρο της μόδας και της διακόσμησης.

Προϊόντα μοναδικά σε design και προσεγμένα σε ποιότητα σε συνδυασμό με υψηλό Value for Money ήρθαν για να σας λύσουν τα χέρια σε κάθε ανάγκη σας, είτε πρόκειται για την αγορά ενός δώρου για τα αγαπημένα σας πρόσωπα είτε για την ανανέωση του χώρου σας (οικιακού ή επαγγελματικού) στο Maison θα μπορέσετε να βρείτε αυτό που ψάχνετε.

Συνδυασμοί υλικών γεμάτοι φαντασία & αφοσίωση στη λεπτομέρεια. Κάθε προϊόν έχει μια όμορφη ιστορία να αφηγηθεί, γεμάτη χρώματα, υφές και εμμονή στην άνεση και την πρακτικότητα. Ένα puzzle που συνθέτει αμέτρητα concept και σε προκαλεί να το αποκτήσεις

Ένας “μαγικός” κόσμος ξεδιπλώνεται μπροστά σας και περιμένει να σας “ξεναγήσει” σε όλο το εύρος του. Ανακαλύψτε τον κόσμο του Maison και δημιουργήστε το σπίτι των ονείρων σας :

Γιατί Maison…σημαίνει σπίτι!!!

Κατάστημα Maison στη Κωνσταντίνου Καραμανλή 80 στην Αμάρυνθο Ευβοίας.

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 22290 38220

www.maison.gr

Διαβάστε επίσης :

ΑΝΟΙΞΗ 2024: Ανανεώστε το Σπίτι σας με 7 Μοναδικά Στιλ Διακόσμησης.

Η άνοιξη έφτασε. Συμβουλές και ιδέες για μια μοναδική ανοιξιάτικη διακόσμηση.

Μοναδική επίπλωση και διακόσμηση τουριστικού καταλύματος.

Jungle style!!! Ένα διαφορετικό στυλ διακόσμησης που θα λατρέψετε.

5 Συμβουλές διακόσμησης της κουζίνας σας που θα δημιουργήσουν ένα μοναδικό αποτέλεσμα