Το κατάστημα MAISON στο Βόλο είναι γεγονός!

Την Τετάρτη 01.07.2020 στις 19:30, με την παρουσία του γνωστού μουσικοσυνθέτη Mark Angelo, πραγματοποιήθηκαν τα επίσημα εγκαίνια του καταστήματος MAISON στην Ερμού 107, στο Βόλο.

Το MAISON, με 22 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, είναι ένα brand γεμάτο ιδέες και προϊόντα που μπλέκονται μεταξύ τους με μοναδικό conceptual τρόπο δημιουργώντας ένα ξεχωριστό και πολύ ελκυστικό αποτέλεσμα.
Το MAISON αποτελεί μια ολοκληρωμένη πρόταση στην αγορά, καθώς στο κατάστημά μας θα βρείτε έπιπλα μοναδικής αισθητικής και διακοσμητικά είδη, επιλεγμένα με προσοχή στην λεπτομέρεια, εξαιρετική ποιότητα κατασκευής και υψηλό value for money.
Στο MAISON θα ανακαλύψετε την εικόνα που ονειρευτήκατε για το χώρο σας. Έπιπλα και αντικείμενα σε ένα διακοσμητικό παιχνίδι προτάσεων και εμπνευσμένων συνθέσεων για να κάνετε αυτό που πραγματικά σας εκφράζει. Γιατί ο κόσμος του MAISON είναι ο δικός σας κόσμος!

Στην βραδιά παραβρέθηκε πλήθος κόσμου, οι οποίοι μας τίμησαν με την παρουσία τους και μπήκαν στην κλήρωση που πραγματοποιήθηκε για πλούσια δώρα με την υπογραφή MAISON.

Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να ανακαλύψουν τις νέες διακοσμητικές τάσεις και τη δυνατότητα που δίνεται σε κάποιον επισκεπτόμενος ένα κατάστημα MAISON, να εμπνευστεί και να συνδυάσει μοναδικής αισθητικής έπιπλα και διακοσμητικά αντικείμενα και να δημιουργήσει το σπίτι του όπως ακριβώς το έχει φανταστεί.

Γιατί MAISON σημαίνει σπίτι…

MAISON Concept & Objet
Κατάστημα Maison στην Ερμού 107, 383 33 Βόλος, Τ. 2421 405884, E.volos@maison.gr

Δείτε όλα τα καταστήματα Maison εδώ.

Διαβάστε επίσης :

ΑΝΟΙΞΗ 2024: Ανανεώστε το Σπίτι σας με 7 Μοναδικά Στιλ Διακόσμησης.

Η άνοιξη έφτασε. Συμβουλές και ιδέες για μια μοναδική ανοιξιάτικη διακόσμηση.

Μοναδική επίπλωση και διακόσμηση τουριστικού καταλύματος.

Jungle style!!! Ένα διαφορετικό στυλ διακόσμησης που θα λατρέψετε.

5 Συμβουλές διακόσμησης της κουζίνας σας που θα δημιουργήσουν ένα μοναδικό αποτέλεσμα